Forretningseiendom

Kommersiell Eiendom Trenger Ikke å Være Vanskelig, Prøv Disse Enkle Tipsene

Posted on

Å investere i næringseiendom, hvis det gjøres klokt, kan bli en stor kilde til penger og en verdifull eiendel. Imidlertid kan næringseiendom være ekstremt vanskelig, med egne problemer. Denne artikkelen inneholder mange nyttige tips for å hjelpe deg med å ta de riktige valgene, slik at du kan lykkes med næringseiendom.

Kjøpskontrakter varierer på mange forskjellige måter og kan virkelig være villedende for den utrente personen som prøver å jobbe seg gjennom dem. En eiendomsmegler vil hjelpe deg med å manøvrere gjennom denne delen av prosessen, slik at du ikke vil ende opp med å finne ut noen smutthull som du kanskje har gått glipp av nedover veien.

Hvis man liker å stå på ski eller ønsker å eie en eiendom som vil ha en attraktiv funksjon for leietakere, bør de vurdere å kjøpe en eiendom som ligger i nærheten av populære skiområder. Ved å kjøpe eiendom nær disse områdene kan man tiltrekke seg leietakere og ha et sted for seg selv å bruke.

Spør din fremtidige utleier, før du signerer en leieavtale, om de har et telefonnummer for nødkontakt tilgjengelig. Noen utleiere drar i helgene eller ferien, og hvis noe går i stykker i enheten din, er du ute av flaks foreløpig. Sørg for å diskutere dette med utleier, for å sikre at problemene dine blir ivaretatt raskt.

Når du kjøper næringseiendom, må du kjøpe den typen eiendom som samsvarer med dine behov og interesser. Hvis du vet at du ikke er i å gjøre reparasjoner så det beste alternativet ville være å kjøpe en eiendom som er i bedre stand, Du kan kjøpe en fikser-øvre hvis du er en av de menneskene som kan sette pris på et godt prosjekt.

En av de viktigste beregningene som en investor kan bruke til å bedømme attraktiviteten til en næringseiendom er NOI, eller Netto driftsinntekter. For å beregne NOI, trekk første års driftskostnader fra eiendommens første års brutto driftsinntekter. En god investering vil ha en positiv NOI, noe som indikerer at eiendommen vil bringe inn mer penger enn det vil kreve å drive og vedlikeholde den.

Når du vurderer en næringseiendom for porteføljen din, bør du utforske alle muligheter ved å fullføre en detaljert oversikt over om eiendommen produserer inntekter eller ikke-inntektsproduserende. Inntektsproduserende egenskaper vil omfatte detaljhandelssteder, hoteller eller lagre. Forstå de forskjellige måtene disse mulige leietakerne kan generere og opprettholde kontantstrøm og avkastning på investeringen din.

Ikke godta den aller første verdien du tilbys. Nesten alle priser eller bud har tatt hensyn til at den andre parten vil være interessert i forhandlinger. Selv om de i utgangspunktet har sagt at de ikke er interessert i forhandlinger, bør du være villig til å prøve. Mest sannsynlig var det bare en strategi foreslått av motstanderagenten.

Som det fremgår av denne artikkelen, kan næringseiendom være lønnsomt og gi deg en formue. Imidlertid er det et dobbeltkantet sverd, og du kan like enkelt miste investeringene dine. For å sikre at du lykkes, sørg for å følge disse enkle tipsene og triksene.