Forretningseiendom

Hvorfor Du Trenger En Advokat I Kommersielle Eiendomstvister

Posted on

Alt må være i riktig rekkefølge når du selger eller kjøper næringseiendom. Uansett hvor komfortabel du føler deg med et hvilket som helst område i næringseiendom, er det alltid muligheten for at du mangler nøkkelinformasjon som kan være viktig. Følgende artikkel gir god innsikt i kjøp og salg av næringseiendom.

Noen av leilighetene har garasje. Mål det før du leier leiligheten for å sikre at dine store SUV-er eller hente lastebiler passer inn. Du har kanskje bare en ekstra parkeringsplass i tillegg til garasjen din, og det vil ikke være plass til å parkere ditt ekstra lange kjøretøy. Gjør de nødvendige ordninger med ledelsen før du leier, da det kan være umulig å rette opp situasjonen senere.

De mest vellykkede kommersielle eiendomsinvestorene er de som kan finne en god avtale og vite når de skal gå bort fra den. Utvikle en exit-strategi og vet hvordan du beregner minimum akseptable nivåer for utbetaling, avkastning og anslåtte kontantstrømmer. Uansett hvor tiltalende eiendommen kan virke, ikke nøl med å droppe den hvis den ikke vil prestere til dine forventninger.

Selv om du er en lisensiert eiendomsmegler, er det en god sjanse for at du kan dra nytte av den grundige instruksjonen til en styresponset kommersiell eiendomsklasse eller verksted. Dette gjelder spesielt hvis du nettopp har kommet i gang med næringseiendom etter å ha etablert deg i boligmarkedet.

Sørg for å forske på kommersielle långivere. Du kan kanskje finne mye et sted du ikke forventet. Vær også oppmerksom på at du må sette opp en heftig forskuddsbetaling. Husk at hvis avtalen faller gjennom, vil det vanligvis ikke være noe personlig ansvar, og kommersielle långivere kan være milde hvis du låner en forskuddsbetaling fra en annen utlåner.

Når du tenker på å kjøpe næringseiendom, bør du tenke på å bli større. Jo flere enheter i bygningen, jo billigere blir hver enhet. Dessuten, hvis du må administrere enheter, er det virkelig ikke så mye vanskeligere å administrere 50 som det er 10. Tenk på hva du har råd til og hva som ville være den beste bruken av pengene dine.

Ikke la følelsene dine ta bort fra ditt logiske fokus. Du kjøper boliger for å videreselge dem, og bør ikke tillate deg selv å utvikle et følelsesmessig vedlegg. Hvis du føler at du får knyttet til et hus du er interessert i å kjøpe, ta et skritt tilbake og spør deg selv om dette huset virkelig er verdt pengene.

Gjør tilbudene dine klare og konsise. Ikke gjør noen antagelser om hva en selger, bedrift eller hjem, ville være villig til å akseptere. Hvis du bare tror at eiendommen er verdt et visst beløp, kan du tilby den og være fast. Hvis avtalen din ikke er akseptert, var du i det minste i stand til å sørge for at du ville ha betalt en rimelig pris.

Tror aldri du vet alt om kjøp av næringseiendommer. Anta alltid at du trenger å lære mer, og bruk alltid tips som de som er gitt til deg her for å etablere en sterkere posisjon i markedet. Dra full nytte av det du har lært, slik at du kan tjene penger.

Trives I Kommersiell Eiendom